Wie ben ik?

Ik ben een authentiek, betrokken, positief ingestelde, creatieve, nieuwsgierige 50+er. Iedere dag sta ik op om er Iets 'moois' van te maken en nieuwe ervaringen op te doen. Ik leg gemakkelijk contact en zoek de verbinding. Ik ben van nature zeer geïnteresseerd in het gedrag van mensen en wat er tussen mensen gebeurd. Welke rol spelen (onbewuste) patronen en overtuigingen hierin.

 

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar samen met vriend Denis. Samen met onze zoon Beau en hond Senna wonen wij in Leiden. In deze mooie stad ben ik werkzaam als adviseur binnen het facilitaire domein van een groot ziekenhuis. Hier houd ik mij bezig met procesoptimalisatie en (verbeter)projecten. Voor meer informatie over mijn loopbaan kun je mijn LinkedIn raadplegen via de button boven aan deze  pagina. 

 

Nadat ik rond mijn 40e in een burn out belandde, ben ik met mijzelf aan de slag gegaan. Ik heb hulp gezocht en na reïntegratie, afscheid genomen van mijn toenmalige werkomgeving om uit te kijken naar een baan die bij mij paste. Dicht bij huis, zodat ik het moederschap, werk, huishouden en alles wat daarbij komt kijken beter kon combineren. In de jaren daarna heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van stressvermindering, de kracht van kleur, coaching, talentgericht leiderschap en systemisch werk (rake vragen). In 2022 ben ik gestopt met het drinken van alcohol en in 2023 heb ik doorgepakt om fysiek sterker te worden. Dit is inmiddels mijn nieuwe leefstijl met als kers op de taart een gezond BMI.

Door mijn hele leven loopt een rode draad van creatieve activiteiten, dé manier voor mij om ‘uit te zoomen, mijn hoofd leeg te maken en mijn energiepijl in balans te houden.

 

Wat doe ik?

In een 1 op 1 gesprek ga ik met jou op onderzoek uit naar waarin jij vastloopt. Wat heb jij nodig om in beweging te komen. Wie ben je werkelijk? Wat wil jij? Waar verlang je naar? Ik nodig je uit om anders te kijken en te luisteren naar jezelf, waardoor nieuwe inzichten ontstaan. Ik doe dit op een praktische, laagdrempelige manier en gebruik hiervoor de methode rake vragen.

 

Het gesprek is inclusief een afbeelding die ik maak aan de hand van wat wij hebben besproken in de door jou zelf uitgekozen (kracht) kleuren. Een toelichting op de betekenis van de kleuren voeg ik hier dan voor je bij. Je kunt de afbeelding bv uitprinten en ophangen, zodat je iedere dag uitgenodigd blijft om de beweging die je hebt ingezet voort te zetten (een voorbeeld van zo'n afbeelding tref je hieronder). Een vervolgafspraak kan natuurlijk altijd, dit laat ik graag aan jou.

 

In mijn shop vind je tools waarmee je creatief aan de slag kunt gaan. De bedoeling is dat het assortiment gaandeweg uitgebreid wordt. Verder vind je onder het tab 'inspiratie' leuke sites, boeken en andere zaken, die je mogelijk stof tot nadenken geven. Ik nodig je van harte uit mij te volgen op instagram (zie button boven aan deze pagina) voor nog meer inspiratie, overdenkingen en bewustwording. 

 

Liefs Ria